01/434-31-58
 
casadelpapa@siol.net
 

PRAVI AMBIENT ZA ZABAVE IN DOGODKE

KI JIH NIKOLI NE ŽELIŠ POZABITI...

Casa del Papa je svojo zgodbo začela pred osemnajstimi leti, ko je bila znana kot zbirališče ljubiteljev zabav, druženja, nočnega življenja in vrhunske kulinarike. Zaščitni znak naše hiše je sloviti ameriški pisatelj Ernest Hemingway in zato opremljena v duhu njegovega časa in njegovega bohemskega življenja. V letih, ko smo vas razvajali z najboljšo hrano in zabavo smo pridobili dovolj izkušenj, da vam sedaj lahko ponudimo vrhunske storitve organiziranja raznih privatnih in poslovnih zabav, porok, prednovoletnih srečanj, team buildingov, izobraževanj, obletnic ... vaše povabljence lahko že ob vstopu presenetite na vrtu, ki ga po vaših željah pripravimo za welcome drink in primerno dekoriramo.
Prostori so v primeru večjega števila povabljenih med seboj združljivi. V pritličju se vaši gostje prepustijo kulinaričnim užitkom ob ambientalni glasbi, zabavo pa nadaljujejo v Key Westu ali pa v Cubi. Za skupine nad 180 ljudi svetujemo najem celotne hiše.
Po vaših željah ambient uredimo in dekoriramo, pripravimo hrano in postrežemo pijačo ter seveda poskrbimo za zabavo, kar vkjučuje tudi izbrano vrsto glasbe in animacijo. Delovni čas prilagodimo vašemu dogodku. Omejitev so le vaše potrebe in domišljija.PREDSTAVITEV PROSTOROV  NAJEM PROSTOROV CATERING ZGODOVINA

 
 
 

 
 
 
Preberi več Preberi več Preberi več Vsi dogodki

Kontakt

 
Izjave gostov

 
PAPA d.o.o.
Celovška cesta 54 a
1000 Ljubljana
Slovenija

ID za DDV: SI73580902
MŠ: 1215906


01/434-31-58
041 - 688 841

casadelpapa@siol.net

 

 

Hvala za vaš trud pri organizaciji moje 50-ke. imeli smo se nepozabno, hrana je bila izvrstna in vsi so pohvalili tudi ambijent, ki ste nam ga pripravili. Kmalu se vidimo, saj sem povabljena na zabavo, ki se bo prav tako odvila pri vas in se je tudi jaz že veselim.
Diana